19 Mayıs 2008 Pazartesi

YUMURTALI PAZI


YUMURTALI PAZI
Temizlenen yıkanan pazılar doğrandıktan sonra haşlanır,haşlanan pazıların suyu süzülür,bir tavada sıvıyağda 1 kuru soğan yemeklik doğranır kavrulur,pazılar ilave edilir,tuzu eklenir ,karıştırılır,kişi sayısına göre yumurtalar pazının üzerine dağatmadan kırılır,tavanın kapağı kapatılarak yumurtanın pişmesi beklenir ve servise hazırlanır,
bu sabah yumurtalı pazı vardı benim kahvaltı tabağımda.
AFİYET OLSUN!

2 yorum:

hdidem dedi ki...

canımm epeydirde yapmam pazılı yemekleri aklıma düşürdün ellerine sağlık canım istedi gece gece:))) öptüm sevgiler

SOFRAM dedi ki...

Canım merhabalar,nasılsın, ben şükürler olsun daha iyiyim... Yumurtalı pazın nefis görünüyor,çok severiz biz de ellerine sağlık güzelim, sevgilerimle öptüm...