bir kase ince doğranmış pırasa,tavada az bir sıvıyağla karıştıra karıştıra suyu çektirilir,içine bir kaşık kadar kıyma eklenir,tuz,karabiber eklenerek,karıştırmaya devam edilir,suyu çekme aşamasında tulum peyniri küçük parçalar halinde eklenir,3-4 dilim kadar,karıştırılır,sonrada soğuması için başka bir kaba konur.
2 yufka sekiz parça olarak bölünür,sıvıyağlı tepsiye bir parçası konur,üzerine bir çay bardağı süt ve 1 kaşık sıvıyağ karışımından ekilir,4. parçada iç harç konur,aynı işlem devam eder,sonrada önce arka yüzü sonrada diğer yüzü çevirilir kızartılır,sonrada afiyetle yenir.
1 yorum:
Merhaba arkadaşım gene dökdürmüşsün yemekleri hepside birbirinden güzel tarifler ellerine saglık.
Yorum Gönder