20 Ekim 2010 Çarşamba

TAVUKLU KARNIYARIK


Tavuk göğüs etlerini küçüçük kuşbaşı haline doğradım,diğer tarafta soğanı ince ince doğrayıp sıvı yağda kavurdum,tavuk etlerini ekledim,1 kaşık salçayı,tuzu,2 diş sarmısağı küçük kesip ekledim,hepsini kavurmaya devam ettim,sonrada yarım demet maydanozu doğrayıp ekledim.6 adet patlıcanı alacalı soyup sıvıyağda kızarttım,ortasından kesik attığım bölüme iç harçtan yerleştirdim,üzerine salçalı sos gezdirdim ve ocakta pişirdim,üzerine domates ve sivri biber koydum(şekildeki gibi)Aslında karnıyarık fırın yemeği benim için ama üşendim fırınla uğraşmaya..
AFİYET OLSUN!

Hiç yorum yok: