KABAK TATLISI
Tatlı yapacağın miktardaki kabağı bir güzel kabuklarından ayırıp dilimliyorsun,bir tencereye yerleştirip üzerine tatlı ayarına göre kaç kaşık şeker koyarsan koyuyorsun,iki kaşık kadar soğuk su ile pişirmeye bırakıyorsun.kabaklar yumuşayıncada bir tabağa alıp üzerine kırılmış ceviz ekip afiyetle yiyorsun.Kabak komşum ve blogcu arkadaşım Ferda dan,SİVRİHİSAR'dan gelirken almış getirmiş,sağolsun
AFİYET OLSUN!
1 yorum:
Kabak tatlısını çok severim,üzerine bol cevizle harika olur.Ellerine sağlık.
Belki yazın Ünye'de görüşmek kısmet olur kimbilir,yaz yaklaşsın hangi zamanlarda gideceğimizi konuşuruz.İnşallah bebeğimi de kucağıma almış olurum o zaman hayırlısıyla.Çok memnun olurum görüşürsek.
Sevgiler.
Yorum Gönder