2 Kasım 2008 Pazar

KELEM ÇORBASI

KELEM ÇORBASI
Soğanlar küçük doğranır,bir tencerede pembeleştirilir,üzerine domates eklenir küçük doğranarak,sonrada bir kaşık salça eklenir,5- dakika karıştırılır ve ince doğranmış kelemler eklenip,tuz ilave edilir ve sıcak su eklenerek pişirilir.
AFİYET OLSUN!

2 yorum:

SOFRAM dedi ki...

Canım merhaba, nasılsın, güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum canım, allah hepimizin yuvalarından huzuru eksik etmesin canım...
Canım kelem çorban da çok güzel görünüyor, hiç denemedim ama güzel olduğuna eminim,ellerine sağlık, ailecek sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz...

Huriye dedi ki...

Ablacim ellerine saglik,çorba çok guzel gozukuyor...hiç denemedim ama tarifi not etçem...sicacik sevgiler