25 Mart 2012 Pazar

KABAKLI CIRTGA

5 kaşık un,bir kabak rendesi,bir yumurta,tuz,1-2 kaşık yoğurt,istenirse taze soğan maydanoz eklenip kaşık yardımıyla karıştırılır koyu kıvamda sıvıyağ koyduğumuz tavada kaşıkla dökülerek kızartılır.
AFİYET OLSUN!

5 yorum:

ANALI KIZLI HER TELDEN dedi ki...

tarifte istiyoruz canım böyle kuru kuru olmaz ellerine sağlık sevgiler

HARİKA MUTFAK dedi ki...

saimecim nerelerdesin.iyisindir umarım.eline sağlık.mücver mi ?

karadenizsofrasi-Balıkesir dedi ki...

un,tuz,yoğurt,yumurta karışımına bir de kabak rendesi ekledim,bizde kabaksız olanın adı cırtga,kabakta koyunca adını kabaklı cırtga yaptım.

hayat dedi ki...

Çok nefis görünüyor.Elinize sağlık.
Sevgiyle kalın...

safiye serbest dedi ki...

Hyırlı cumalar arkadaşım davetiye getirdim bu güzel karadeniz yemekleri paylaşma için