9 Ocak 2012 Pazartesi

PIRASALI YUMURTALI MISIR EKMEĞİ




pırasaları( 4 adet( sapı ve yaprağı) küçük küçük doğrayıp,içine bir bardak mısır unu,yarım bardak buğday unu ,bir yumurta,tuz,ekleyip bir güzel elimizle karıştırıp yoğuruyoruz,sonrada ele yapışmayacak kıvamda yağladığımız tavaya  elimizle bastırarak yayıyoruz arkalı önlü bir güzel kızartıp afiyetle yiyoruz.



3 yorum:

Emine Kaya dedi ki...

Yanında ayran gider heralde ellerinize sağlık bende karadenizliyim ama trakya gelini olunca bu lezzetleri ancak anneme gidince yiyebiliyorum..
Allah'a emanet olun..

ANALI KIZLI HER TELDEN dedi ki...

of of of süper olmuş ellerinize sağlık pırasayı herkes sevmesede ben bayılırım

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

şahane :)
çok severim ....