7 Temmuz 2012 Cumartesi

PATLICANLI KABAKLI KIYMALI KEBAP

Az kaldı memlekete gidiyoruz diye evdeki yaş sebzeleri nasıl tüketeyim,işte böyle karışık bir şeyler yaptım,patlıcanların kabuklarını soydum,yuvarlaklar halinde dilimleyip tavada kızarttım,yakmadan,kabaklarıda aynen,üzerine sivri biber,domates,soğan küpler halinde doğranıp eklendi,kıyma ekledim kavrulmuş vardı,sonra üzerine domates kestim yuvarlak olarak yerleştirdim üzerine ve salçalı su ekledim tuzunu ilave ettim,yağ koymadım,diyet gibi bir şey oldu.önce normal fırın ısısında sonrada ızgara ayarında pişirdim.

Malzemeler
4 adet patlıcan,2 adet kabak,4 adet domates,1 adet soğan,2 kaşık kıyma,,1 kaşık salça,tuz,su

2 yorum:

Semra Özden dedi ki...

Her zamanki gibi güzel ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş.Blogunuzu uzun süredir takip ediyoruz ve çok yararlı paylaşımlar ile karşılaştık.Verdiğiniz tüm bilgiler çok işimize yaradı Dermaroller firması olarak bu paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.Size tüm blog hayatınızda başarılar dileriz.Nice yazılara...

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.