21 Şubat 2008 Perşembe

ZEYTİNYAĞLI BARBUN FASULYESİ


ZEYTİNYAĞLI BARBUN FASULYESİ

1 kase haşlanmış barbun

1 tane havuç küçük küpler halinde doğtanmış

1 tane patates küçük küpler halinde doğranmış

yarım soğan incecik yemeklik doğranmış

1.5 bardak sıcak su

3 tane kesme şeker,tuz

1 yemek kaşığı salça,sıvıyağ2 kaşık kadar

HAZIRLANIŞI:Yağı tencereyeye koyup soğanını ekle.Soğanın rengi dönünce salçayı ekle.daha sonra havucu ve patatesi ekle. Üzerine barbunu ekle,tuzunu,şekerini,suyunu ilave et.20-25 dakikada havuçlar pişene kadar bekle.Sonra afiyetle yemek için hazırla...

Hiç yorum yok: